Beskrivning

En app för iPhone för de som vet var de är, vart de skall och hur man tar sig dit. En app för användning i ena handen medan man är på väg till sin buss eller tunnelbana. En App för de som oftast åker till samma platser.

Tillhör du de som pendlar till jobbet, skolan, dagis, gymmet, varje dag? Saknar du behovet av att veta hur du tar dig dit, utan vill bara veta när nästa buss/tunnelbana går? I så fall är Pendlaren för dig. Med pendlaren han du mycket enkelt hur det ser ut för din buss eller tunnelbana. Skall du springa, eller hinner du köpa en tidning...

Istället för att lägga in en massa AI så låter denna app användaren tala om vad han vill veta, men på ett så enkelt sätt att det fungerar utmärkt medan man går, eller står trångt på en buss. Enkelhet har varit grundregeln för designen, alla skall kunna använda appen direkt, och det skall ta max ett par sekunder att få fram den information man söker. Jag använder själv appen dagligen, inte bara för att testa, utan för att den ger mig den information jag vill ha när jag reser med SL.

Det saknas fortfarande lite detaljer, samt en massa kringjobb som Apple kräver innan den kan lanseras på AppStore. Jag hoppas att jag kan börja testa via AppStore under februari 2014, och lansering i mars 2014.

Jag har precis avslutat en migrering till IOS7, och har nu uppgraderat mitt sista device till IOS7 så IOS6 är helt lämnat därhän, vilket Apple ju kräver. I dagsläget har jag inga ambitioner att bygga appen för andra plattformar, men blir den populär får jag givetvis fundera på det.

Skärmdumpar

Kommentarer

New

Realtid2 har stabiliserats de senaste veckorna...men är fortfarande långt ifrån toppklass. Kanske är Realtid3 framtiden. Ser väldigt lika ut (och bättre dokumenterad), så blir nog snart en test av detta nya API också, men först skall Appen lanseras med Realtid2.

Detaljer

Projektstatus

Lanserat

Deltagare