Beskrivning

Anchr är ett Svenskt Startup från KTH Kungliga Tekniska Högskolan och är medlem i KTH Innovations Pre-Incubator-program Idag finns många location-baserade tjänster och vi ser hur användare kämpar med att hålla koll på vilka tjänster och appar som finns och är aktuella för ett område. Verktyget som saknas kallar vi Anchr som möjliggör att användare kan hitta all information knuten till en plats och alla möjligheter en plats erbjuder. Om användbar information är tillgänglig på en plats så borde en användare kunna upptäcka den lätt. Även om användaren inte känner till tjänsten som tillhandahåller informationen sedan innan. Data/access ska premiera en användare till att använda en tjänst och inte tvärt om. AnchrAppen hjälper användare att hitta närliggande information på platsen där dom söker. En användare söker på en plats för att upptäcka eller hitta information knuten till den platsen. Idag innehåller AnchrAppen innehåll från stora tjänster som Yelp, Foursquare, Wikipedia och Google Places med fler källor på gång. Anchr vill nu inkludera Trafikinformation från TrafikLabs API i appen för att underlätta för användare att hitta information. Vi vill presentera information om vilka stationer som finns i närheten och realtidsinformation om avgångar knutna till dom stationerna. Detta kommer att presenteras på ett snyggt och informativt sätt. Användare av Appen har alltid möjlighet att gå till källan för informationen . Källan till informationen är rubriserad så att användarna vet var dom ska vända sig om dom vill ha mer information från den källan. Vi visar alltid innehåll enligt API-riklinjer skrivna av ägarna för APIet. Hör av er om ni har några frågor. Vi vill vara partners med er och tillsammans kan vi skapa morgondagens lösningar och visa att Sverige är i framkanten när det kommer till smarta tekniska samhällslösningar. Appen har inte släppts än.

Skärmdumpar

Kommentarer

New

Anchr ansöker guldnivå för: Användarnamn: Anchr SL Närliggande hållplatser, Nyckel: <NYCKEL> SL Realtidsinformation 3, Nyckel: <NYCKEL> Kontakt person: Marcus Skagerberg Co-founder at Anchr marcus@anchrapp.com +46709456365 Anchr är ett Svenskt Startup från KTH Kungliga Tekniska Högskolan och är medlem i KTH Innovations Pre-Incubator-program Idag finns många location-baserade tjänster och vi ser hur användare kämpar med att hålla koll på vilka tjänster och appar som finns och är aktuella för ett område. Verktyget som saknas kallar vi Anchr som möjliggör att användare kan hitta all information knuten till en plats och alla möjligheter en plats erbjuder. Om användbar information är tillgänglig på en plats så borde en användare kunna upptäcka den lätt. Även om användaren inte känner till tjänsten som tillhandahåller informationen sedan innan. Data/access ska premiera en användare till att använda en tjänst och inte tvärt om. AnchrAppen hjälper användare att hitta närliggande information på platsen där dom söker. En användare söker på en plats för att upptäcka eller hitta information knuten till den platsen. Idag innehåller AnchrAppen innehåll från stora tjänster som Yelp, Foursquare, Wikipedia och Google Places med fler källor på gång. Anchr vill nu inkludera Trafikinformation från TrafikLabs API i appen för att underlätta för användare att hitta information. Vi vill presentera information om vilka stationer som finns i närheten och realtidsinformation om avgångar knutna till dom stationerna. Detta kommer att presenteras på ett snyggt och informativt sätt. Användare av Appen har alltid möjlighet att gå till källan för informationen . Källan till informationen är rubriserad så att användarna vet var dom ska vända sig om dom vill ha mer information från den källan. Vi visar alltid innehåll enligt API-riklinjer skrivna av ägarna för APIet. Hör av er om ni har några frågor. Vi vill vara partners med er och tillsammans kan vi skapa morgondagens lösningar och visa att Sverige är i framkanten när det kommer till smarta tekniska samhällslösningar.

New

The KTH Innovation pre-hatchery program is a yearlong program for beginning time, tech-based tasks from KTH hoping to accelerate their improvement. Amid the previous five years, 130 new companies have been acknowledged into the program, where an organized procedure, a solid network, and expanded center adds to quick improvement. Custom Dissertation Help

New

The KTH Innovation pre-hatchery application is a 12 months-long program for a beginning time, tech-based totally obligations from KTH hoping to boost up their development. Amid the preceding 5 years, one hundred thirty new groups had been recounted inside the application, in which a prepared system, a stable network, and increased centre adds to brief improvement. Assignment Editing Services

New

Individual Achievements: Like everything else cited on this subject, every individual had his or her objectives and the way that they were troublesome and time requesting undertakings, there was no surey that their objectives would be figured it out. So the way Do My Assignment Me UK that you could slaughter a supervisor, get a thing, or simply get your mount 100% were accomplishments for the players.

 

Detaljer

Projektstatus

Lanserat

Länkar

Deltagare