Beskrivning

GuideMyDay erbjuder nishade heldags-turer skapade av lokalbor, vårt community hjälper dig hitta fantastiska platser och ser till att du inte går vilse på vägen.

Det är för svårt att besöka en ny stad. Visst finns det listor med populära resmål, men inte hela dagsturer, och väldigt sällan med information om hur man tar sig mellan dem. Hinner man tre på en dag? Kan man åka kommunalt hela vägen? På GuideMyDay kan man både hitta och skapa färdiga hel- eller halvdagsturer och dela dem med världen.

Vem är din tjänst till för? Huvudmålgruppen för tjänsten är turister som besöker en stad och vill ha tips på saker att göra. De är självständiga nog att vilja resa på egen hand, med kollektivtrafiken, men uppskattar hjälp med att sätta ihop ett program med tips på platser att besöka.

Varför behövs din tjänst? Vi har alla besökt en stad och känt oss lite vilsna. Visst finns listor med platser att besöka, men hur man tar sig från plats till plats är aldrig tydligt. GuideMyDay hjälper både till att hitta bra platser att besöka, och att förklara hur man tar sig mellan resmålen.

http://www.guidemyday.com

Skärmdumpar

Kommentarer