Beskrivning

I dagsläget består jkpg.mobi av följande tjänster:

Nyheter - Jönköpingsnyheter från sex lokala nyhetsredaktioner.

Väder - Flerdygnsprognoser för Jönköpingsvädret.

Twittrare - Ett urval av twittrare med anknytning till Jönköping.

Lediga jobb - Visar lediga jobb i Jönköpings kommun.

Restauranger - kollar med hjälp av mobilens GPS hur långt det är till de närmaste restaurangerna, visar vägen dit, bilder, kontaktuppgifter med mera.

Bar/nattklubb - kollar med hjälp av mobilens GPS hur långt det är till de närmaste barerna/nattklubbarna, visar vägen dit, bilder, kontaktuppgifter med mera.

Caféer  - kollar med hjälp av mobilens GPS hur långt det är till de närmaste caféerna, visar vägen dit, bilder, kontaktuppgifter med mera.

Instagram jkpg - Ett urval av bilder från Instagram med anknytning till Jönköping.

Busshållplatser/tidtabeller -  kollar med hjälp av mobilens GPS hur långt det är till de närmaste busshållplatserna och visar vilka busslinjer som passerar aktuell hållplats samt hur lång tid det är kvar till de närmsta timmarnas avgångar.

Bostäder till salu - kollar med hjälp av mobilens GPS hur långt det är till de närmaste bostäderna som är till salu samt visar/länkar till uppgifter om bostaden.

Wikipedia jkpg - kollar med hjälp av mobilens GPS hur långt det är till de närmaste platserna som omskrivs av Wikipedia samt visar/länkar till uppgifter om platsen.

Felanmälan - ger möjlighet att med hjälp av GPS eller klickande på karta kunna felanmäla trasiga gatlyktor, trafikljus m.m.

Anmäl dig till projektet

jkpg.mobi kommer att utökas med flera städer den kommande tiden. Men målet är att bli rikstäckande och att utöka tjänsterna och innehållet rejält. För att kunna genomföra detta inom rimlig tid behövs en ekonomi som tillåter att mer tid läggs på projektet.

Sökes

Investering

Kommentarer

Detaljer

Projektstatus

Lanserat

Deltagare