Skärmdumpar

Kommentarer

New
Funkar på det stora hela mycket bra. Här är några saker som kan förbättras: När man söker på närmaste hållplats så ser man inte vilken hållplats som informationen gäller. Det står bara "Nearby station" som rubrik. Linjer som inte har något nummer (t ex "Rosa Express" i Göteborg) visas som [Object] i listan. Det hade varit bra om tiden fortsatte att räknas ner när avgångstiden har passerats. Det skall stå -1, -2 osv istället för "Nu".

New
Hej, Det verkar dessvärre inte gå att filtrera på tunnelbanelinjer. Jag reser dagligen från T-Centralen, och skulle vilja filtrera avgångarna så att bara de för min linje visas. Jag matar in 19 i filterfältet, men detta fungerar ej. Är det så att filtret endast fungerar för bussar? Går det att åtgärda så att den filtrerar även på tunnelbanelinjer? Det är många avgångar från centralen...

New
Ser riktigt bra ut, detta! En killer-app för Pebble i Stockholm. Finns planer på att stödja Pebbles nya API? Tänker t.ex. färgkodade avgångar för buss resp. tunnelbana, för att kunna få en snabb överblick i den kommande Pebble Time.

New
Självklart finns det planer att utnyttja pebble time:s nya api/api:er! Hur detta ska göras funderar jag fortfarande på. Men troligen kommer det bli lite färggladare bland avgångarna och framför allt kan jag tänka mig att timeline:n kommer få en del intressanta pins från Slebble.

New
Hello, Skön app. Men jag lyckas inte spara inställningarna. Addar helt ok. Save to app helt ok. Men det stannar inte i minnet. Om jag går ur appen är den tom nästa gång "No stations set" och "No configuration" i Pebble. Vad göra?

New
Hej Niclas! Tyvärr kan jag inte riktigt svara på din fråga... Men skulle gissa att det inte är Slebble som krånglar. Jag skulle prova att installera om Pebble appen på telefonen. Hoppas att det fungerar! Har tyvärr ingen annan lösning..

New
Hej! Använder Slebble på min Pebble Time dagligen, funkar kalas! Lyckas dock inte använda funktionen "nearby stations". Vid tryck på denna får jag upp en lista på de närliggande hållplatserna, men jag kan inte bekräfta en hållplats med select-knappen, utan blir istället utkastad ur appen. Är det handhavandefel, eller hur gör jag för att få upp realtidsinfo på hållplatser under "nearby stations"? Keep up the good work :)

New

Permanent länk Inlagt av Raymond Bergmark (ej verifierad) 2015-10-26 08:42

Har installerat Slebble på Pebble Time (Steel) men får Loading som mycket långt svar (för evigt?) när jag väljer en station på Pebble. Dessutom har jag problem med att få mina inställningar att stanna kvar, valda stationer och valet SL-Stockholm försvinner hela tiden.

New
Uppdaterade min Pebble Steel till Timeline-versionen nu när den släpptes. Har de här problemen med Slebble: - Inställda (och sparade) stationer försvinner om jag går tillbaka till appen för att ändra eller lägga till station (så har det iofs alltid varit för mig med Slebble) - det går inte att gå in i Slebble på själva klockan (tryck på mittknappen bara ”skakar” till skärmen) - Slebble-appen på klockan öppnas (ibland) när jag går in inställningarna för Slebbel i Pebble-appen på iphone, men det går inte att välja nån station med mittknappen, tryck på mittknappen bara återvänder till app-listan istf välja station Pebble Steel med firmaware 3.8 iPhone 5S (iOS 8.1.2) med pebble-app v3.5

New
Jag har nu uppdaterat Slebble för att fungera på Steel och OG. Tabort och lägg till Slebble i pebble store igen. Det ska stå 2.4 som version för Slebble i storen. De kan vara långsamma på att uppdatera. (Om det inte fungerar får du gärna rapportera tillbaka) Jag förväntar mig inte att sparningen ska fungera ännu tyvärr. IOS har jag lite svårt att hitta buggar till eftersom jag inte har en Iphone.

New

Permanent länk Inlagt av Martin Andersson (ej verifierad) 2016-05-25 12:01

Hej Jättebra app som jag precis börjat testa. När jag kika på tider vid Ytterby station fungerar det bra med några undantag. När det gäller Grön express så visas ingen information om vilken busslinje det är - det står bara en tid och resten är blankt. Och då kan jag heller inte filtrera på denna linje. När det gäller Västtågen så verkar dom ha flera olika nummer beroende på avångstid och/eller slut- och ändstation trots att det är en linje med en tidtabell och linjen kallas för Västtågen. Det verkar dock gå att filtrera på Västtågen och få med alla nummer (I alla fall vid ett första test). Lite förvillande är det dock - I västtrafiks reseplanerare så står det endast Västtågen och det skulle vara bra om det stod samma i din app om möjligt. mvh Martin

New
Lyckas inte starta appen eftersom settings-sidan inte vill ladda. Fastnar vid en snurrande aktivitetsindikator. Har testat ta bort och installera om appen, kontrollerat nätverk, men felet har kvarstått. Pebble Time Round med firmware v4.0. iPhone 6 med iOS 9.3.5 och Pebble app v4.0. Någon som har samma problem?

Detaljer

Projektstatus

Lanserat

Länkar

Deltagare