Extra support för övergång till SLs nya APIer

Som vi tidigare meddelat har SL släppt nya API:er på Trafiklab. De nya API:erna kommer ge en förbättrad driftstabilitet och är förberedda för kommande funktioner, som till exempel realtidsinformation i reseplaneraren. Detta betyder även att de gamla API:erna kommer att sluta fungera.

Nu erbjuder vi extra support för dig som fortfarande har tjänster via de gamla API:erna och behöver gå över till de nya. Mellan klockan 9 och 17 den 24/11 till och med den 28/11 kommer vi ha extra bemanning för frågor och svar med expertkompetens kring de nya API:erna. Förhoppningen är att du riktigt snabbt ska kunna få svar på frågor. Se till att utnyttja detta tillfälle! Här ställer du frågor eller läser andra personers frågor och svar: https://kundo.se/org/trafiklabse/

De gamla API:erna kommer att sluta fungera den 28 februari 2015.