Trafiklab älskar hack där man kan skapa grymma prylar med hjälp av öppet data, därför var det självklart för oss att delta på Hack46 under våren. Det första hacket kommer gå av stapeln i Uppsala helgen den 28 - 29 mars och därefter kommer det vara ett hack i Stockholm helgen den 18-19 april. Givetvis kommer vi vara på plats under båda helgerna. Vad är det för hack då? Jo, på Hack46 vill vi att du tillsammans med andra glada människor ska få använda teknik, bygga prototyper på nya saker och på så sätt lära dig nya saker och lära känna andra. Vi vill att du ska bli inspirerad att använda teknik för att lösa problem och förbättra samhället.

Finns det priser? Ett fint pris utgår till det bidrag som hittat på det mest innovativa, oväntade sättet att utnyttja ett eller flera APIer eller tekniska verktyg. Samarbete mellan och inom lagen värderas högt!

Hur förbereder man sig? Anmäl dig, klura på en idé och testa gärna något av APIerna. Men mer än så behövs inte, sedan räcker det att du dyker upp hackets första dag med dator och ett glatt humör! För er som saknar medlemmar i laget så kommer det att finnas en mingel-kväll där vi ser till att alla hittar sina lagkamrater. Ett bra lag har helst 5 medlemmar. Sugen? Anmäl dig här: https://hack46.com/ Vi ses!

/ Trafiklab